桐城网

我要注册

QQ登录

只需一步,快速开始

我的一个学生的英语小作文

文都秀才

My   rabbit

One day, my mother bought two little rabbits for me. I’m very happy.

From that on, the two little rabbits became my good friends. they have two little ears, red eyes,

with white and fat boby. they’re marvellous.

Everyday, they play with each other happily. One day, I couldn’t find them.

I asked my mother: ”Where are they? ” My mother told me that She didn’t know.

At last, I found them in the grass. they were very dirty. I was angry,

but when I looked at their lovely faces, I was happy again.

I love my little rabbits, and they love me. they are my good friends forever.  

{:soso__14167293037688911165_3:}

【分享精彩·网聚未来】 我骄傲,我是桐城人! 桐城网宗旨:弘扬主旋律,讴歌真善美,传播正能量,彰显精气神。

2万

2万

桐网进士

纪律检查委员会委员

2011年度优秀版主激情之星自我鼓励发帖达人论坛名人欢笑会员版主社区之星发帖超人

The hare can now kill have you had dinner yet?

I want to eat the rabbit chafing dish
相     聚     是    缘

文都秀才

王者风范 发表于 2011-11-15 08:56
The hare can now kill have you had dinner yet?

I want to eat the rabbit chafing dish

I pray you for mercy!
【分享精彩·网聚未来】 我骄傲,我是桐城人! 桐城网宗旨:弘扬主旋律,讴歌真善美,传播正能量,彰显精气神。

1万

荣誉会员

此广告位招租

版主自我鼓励激情之星

QQ
老师我想请问一下 USA和USB相差在那里。。。

2万

2万

桐网进士

纪律检查委员会委员

2011年度优秀版主激情之星自我鼓励发帖达人论坛名人欢笑会员版主社区之星发帖超人

英语一对一辅导 发表于 2011-11-15 09:02
I pray you for mercy!

The rabbit is not the national animal protection should be able to eat{:soso_e144:}

文都秀才

jinzheng 发表于 2011-11-15 09:02
老师我想请问一下 USA和USB相差在那里。。。

脑筋急转弯啊,呵呵

一个是a,一个是b嘛

文都秀才

王者风范 发表于 2011-11-15 09:06
The rabbit is not the national animal protection should be able to eat

孩子好不容易写成一篇作文,还望各位能指正作文中的不足

甭只惦记吃

2万

2万

桐网进士

纪律检查委员会委员

呵呵,是啊,都是玩笑而已。这孩子不错,都是你教导有方啊

文都秀才

王者风范 发表于 2011-11-15 09:10
呵呵,是啊,都是玩笑而已。这孩子不错,都是你教导有方啊

多谢夸奖

孩子语感很好

进步很快!

2万

2万

桐网进士

纪律检查委员会委员

英语一对一辅导 发表于 2011-11-15 09:13
多谢夸奖

孩子语感很好

呵呵,你别谦虚啦